Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Blogg

Dammsugarpåsar PH86

Det finns en lång rad olika dammsugarpåsar och olika kvaliteter på dessa påsar. En av de allra bästa dammsugarpåsarna på marknaden är "dammsugarpåsar PH86" som har ett anti-allergen-filtrer - MicroPor® Plus från Swirl® - som håller kvar vanligt husdamm i påsen men även allergiframkallande fina dammpartiklar som pollen, mögelsporer, kvalster och bakterier.

För allergiker är Swirl® dammsugarpåsar extra bra då de kan gelindring av besvär som kommer från allergena dammpartiklar i luften.

Swirls dammsugarpåsar, som är märkta med Pro Nature är tillverkade av 40 % återvinningsbart material och förnybart råmaterial, så köper du Swirl® dammsugarpåsar så gör du även ett miljövänligt val.

TÜV NORD, ett oberoende testlaboratorium, har testat och godkänt filtrering av fina dammpartiklar, allergener och bakterier och även dammabsorberingseffekten vid användning av Swirl® MicroPor® Plus-dammsugarpåsar. Wattförbrukningen var även låg, allt i enlighet med EU:s direktiv nr. 666/2013-I. Så Swirl dammsugarpåsar är verkligen ett bra val även om de kostar lite mer än vanliga dammsugarpåsar.

Här kan du köpa dammsugarpåsar PH86 på Dammtussen.se

Här kan du läsa mer om Swirl® dammsugarpåsar
2016-01-08 @ 10:36:39
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden JgJxFX:
Kommentarer:
Fortsätt »