Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Blogg

Menalux dammsugarpåsar

Vad är Menalux dammsugarpåsar? Menalux är en serie dammsugarpåsar som tillverkas av Electrolux och som säljs i detaljhandeln, framför allt i välsorterade livsmedelsbutiker och järnaffärer och i större elektronikbutiker som även säljer dammsugare.

Det är inte lika många butiker på nätet som säljer Menalux dammsugarpåsar, då förpackningen inte är så väl lämpad för att skicka påsar på grund av den kartong som påsarna ligger i som gör den svår att få ned i en brevlåda. De flesta aktörer på nätet som säljer dammpåsar säljer mjuka förpackningar med upp till fem dammsugarpåsar i varje, som går ned i brevlådan så att du som konsument slipper hämta ut dina påsar på ett utlämningsställe.

Menalux är dock bra dammsugarpåsar och vill du läsa mer om Menalux och de dammpåsar de tillhandahåller – klicka här

Menalux dammsugarpåsar paketeras enligt ett nummersystem och de olika påsarna heter till exempel Menalux 1750, Menalux 1800, Menalux 1840, Menalux 1900 och Menalux 2000.

Sen passar de olika paketen, som Menalux 2000, olika typer av modeller från flera olika tillverkare av dammsugare.

Ett antal modeller av dammsugare som dammsugarpåsar Menalux 1750 passar till:
Volta U 2110, Volta U 2120 och Volta U 2125.
Moulinex Boogy och Gimini.
Electrolux The Boss Z 4105 och Z 4116.
Plus ett antal dammsugarmodeller från i Sverige mindre välkända tillverkare av dammsugare som Progress, Taurus, Airflo, Fagor, Goblin, Solac, och Ufesa.

På Dammtussen.se säljer vi för närvarande inte Menalux dammsugarpåsar, men vi säljer dammsugarpåsar som passar samma typ och modeller av dammsugare som dammsugarpåsar för Electrolux dammsugare och dammsugarpåsar för Volta dammsugare.

En av de mest populära versionerna av Menalux dammsugarpåsar är Menalux dammsugarpåsar 1800, som passar samma modeller av dammsugare som Haneström H100F (som du kan beställa här på Dammtussen.se).


2017-06-28 @ 19:59:00
#1
Jeanette Hellstrand
Xx
2022-01-16 @ 15:37:39
URL:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 24dcHN:
Kommentarer:
Fortsätt »